frankvanormondt.nl plaatst alleen eigen cookies, dus niet van derden; gaat u verder dan gaat u akkoord met deze cookies.   

geen strook

Intelligence

TU Delft en Erasmus zijn het meest innovatief

Technische Universiteit Delft Erasmus Universiteit Rotterdam

Studenten van de Technische Universiteit (TU) Delft en Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) zijn het meest innovatief van Nederland. Dit blijkt uit de scores die zij krijgen op de elektronische marktplaats voor innovatieve ideeën Battle of Concepts.

In de laatste update van 12 juni 2009 staat de TU Delft op de eerste plaats, direct gevolgd door de Erasmus. Hoewel beide universiteiten qua positie in het klassement nog wel eens stuivertje wisselen, steken zij al maanden fors boven andere deelnemende universiteiten en hogescholen uit. Op battleofconcepts.nl zijn bedrijven en overheidsinstanties op zoek naar innovatieve ideeën en creatieve oplossingen voor allerlei soorten vraagstukken. Studenten van alle universiteiten en hogescholen dingen er naar geldprijzen door een eigen concept in te leveren.

Frank, zelf afgestudeerd aan beide universiteiten, is heel blij met deze scores. "Ik ben er trots op dat de TU Delft en de Erasmus studenten voortbrengen die de vragen van bedrijven en organisaties op deze uitstekende wijze kunnen vertalen naar innovatieve oplossingen."

In totaal zijn de twee universiteiten verantwoordelijk voor 17% van alle concepten en stonden zij daarmee in 27% van de gevallen op nummer 1. De derde plaats wordt ingenomen door de Rijksuniversiteit Groningen (RUG).


Datum: 12 juni 2009.


Over FrankContactAccommodatieAlgemene voorwaardenPrivacySitemap

Copyright Frank van Ormondt Advies en Educatie © 2007-2024. All rights reserved.

Bijgewerkt op 11 april 2024