frankvanormondt.nl plaatst cookies om de ervaring te verbeteren, gaat u verder dan gaat u akkoord met deze cookies.   

strookfoto

Over ons

Frank van Ormondt Advies en Educatie helpt organisaties al meer dan tien jaar met het maken van strategische keuzes. Focus, professionalisering, nieuwe business, innovatie of duurzaamheid is wat onze cliënten als resultaat willen. De praktijk omvat cliënten uit diverse branches zoals: industrie, zorg, onderwijs, overheid, nuts, ict, finance, handel, bouw. Onze dienstverlening is praktisch en persoonlijk en bestaat uit training en begeleiding. Onze diensten worden verzorgd door Frank van Ormondt en/of Branko van Ormondt.

Frank van Ormondt

Frank


Frank (1963) is een enthousiaste trainer en ervaren coach. Hij heeft gedurende zijn loopbaan bij o.a. Philips veel ervaring opgedaan als business manager. Behalve oprichter en eigenaar is Frank tevens auteur van Het Innovatieboek. Frank heeft bedrijfskunde (MBA) gestudeerd aan de Rotterdam School of Mangement (RSM) van de Erasmus Universiteit en daarvoor technische wetenschappen aan de Technische Universiteit (TU) Delft.

Branko van Ormondt

Branko


Branko (1994) is een frisse trainer en sympathieke coach. In zijn aanpak met cliënten brengt hij veel vernieuwing met zich mee. Hij heeft een directe benadering waardoor hij snel tot de kern van de zaak doordringt. Tevens is Branko actief op het gebied van marketing, productontwikkeling en e-learning. Branko heeft Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs (HTRO) te Haarlem en Internationale Lerarenopleiding Engels te Amsterdam gevolgd.Over onsContactAccommodatieAlgemene voorwaardenPrivacySitemap

Copyright Frank van Ormondt Advies en Educatie © 2007-2023. All rights reserved.

Bijgewerkt op 22 maart 2023