frankvanormondt.nl plaatst alleen eigen cookies, dus niet van derden; gaat u verder dan gaat u akkoord met deze cookies.   

strookfoto

Centrum voor Advies en Educatie

Bosrijke, inspirerende omgeving

Frank levert zijn diensten vanuit zijn eigen centrum. Deze locatie is centraal in Nederland gelegen en bereikbaar met eigen of openbaar vervoer. De locatie is onderdeel van Wisseloord Area bekend van de gelijknamige muziekstudio's en ligt in de bosrijke villawijk Trompenberg aan de rand van Hilversum.

Kijkje in onze zaal

Trainingszaal

Drie ruimten

Frank heeft op zijn locatie de beschikking over drie ruimten:

  • een zaal voor ca. 8 personen, geschikt voor cursussen en vergaderingen, en
  • een spreekkamer voor ca. 2 personen, geschikt voor persoonlijke gesprekken, en
  • een werkkamer voor ca. 2 personen, geschikt voor bureauwerkzaamheden.

Lunch

Als de lunch onderdeel is van uw programma dan vindt deze in principe plaats in ons eigen centrum. We bieden u in dat geval een koude maaltijd aan die bijvoorbeeld bestaat uit een rijk gevulde salade met o.a. gerookte kip, vergezeld van diverse aangeklede ciabattabroodjes belegd met o.a. kaas of zalm. U kunt dus kiezen uit salade, broodjes of beide. Verder bestaat de lunch uit drankjes en diverse fruit. Mocht u speciale dieetwensen hebben, dan kunt u die tot uiterlijk een dag van tevoren aan ons doorgeven.


Kijkje op ons terrein

Wisseloord Area

Ons centrum is gevestigd op het businesspark Wisseloord Area. Wisseloord Area ligt in de bosrijke villawijk Trompenberg aan de rand van Hilversum. Het is een rustig, inspirerend, creatief businesspark omgeven door hoge bomen. Het businesspark is tevens internationaal bekend van de gelijknamige muziekstudio's. Bekende gebruikers van de muziekstudio's waren o.a. The Rolling Stones, The Police, André Rieu, Anouk, Alain Clark, Guus Meeuwis en DJ Tiësto.

Parkeren van uw auto

Parkeren op het terrein is gratis, u kunt uw auto op een parkeerplaats zonder naambordje parkeren. Deze bevinden zich voornamelijk rechts achter gebouw 27. Ook in de omliggende straten is parkeren gratis.

Parkeren van een OV-fiets of uw eigen fiets

Komt u met een OV-fiets of uw eigen fiets, dan kunt u deze voor het gebouw parkeren. Elders op het terrein zijn nog meer parkeerplaatsen voor fietsen.


Overnachting

Diensten van Frank zijn exclusief overnachting. Hieronder treft u een selectie van horecagelegenheden in de buurt.

Hotel Villa Trompenberg *** (1 km)

Dit hotel is op 700 m lopen van Frank's centrum. Het is een klein, eenvoudig, maar intiem hotel (bijna een B&B) met weinig faciliteiten en gelegen aan de rand van het centrum van Hilversum.

Adres: Christiaan de Wetlaan 1, 1217 JJ Hilversum
Tel.: 035 6214760
Website: www.villatrompenberg.com

Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark **** (4 km)

Dit hotel is aan de rand van het centrum van Hilversum gelegen. Het is een middelgroot hotel met een mooi terras, ruime parkeergelegenheid en het centrum van Hilversum op loopafstand.

Adres: Utrechtseweg 16, 1213 TS Hilversum
Tel.: 035 6231341
Website: www.amrathhotellapershoekhilversum.nl

Hotel Hilversum - de Witte Bergen **** (8 km)

Dit hotel is gelegen langs de snelweg A1 ter hoogte van de A27. Het is een groot, afgelegen hotel met veel faciliteiten dat bovendien goed toegankelijk is vanaf de snelweg.

Adres: Hotel De Witte Bergen, Rijksweg 2, 3755 MV Eemnes
Tel.: 035 5395800
Website: www.hoteldewittebergen.nl


Over FrankContactAccommodatieAlgemene voorwaardenPrivacySitemap

Copyright Frank van Ormondt Advies en Educatie © 2007-2024. All rights reserved.

Bijgewerkt op 7 mei 2024