frankvanormondt.nl plaatst alleen eigen cookies, dus niet van derden; gaat u verder dan gaat u akkoord met deze cookies.   

strookfoto

Strategen en Programmamanagers

Frank werkt in opdracht van strategen en programmamanagers maar ook: beleidsmakers, beleidsadviseurs, strategic managers, accountmanagers, projectleiders en innovatiemanagers.
Bekijk ons complete aanbod voor strategen en programmamanagers

Coaching

Ons coachingstraject geeft een structurele basis voor het bereiken van de zakelijke en persoonlijke doelen voor u of uw team. Afhankelijk van het onderwerp kunnen er verschillende werkvormen en managementmodellen worden ingezet. Typische onderwerpen zijn: bepalen van de stip op de muur, in beweging krijgen van een organisatie richting een strategisch doel, verbeteren van de effectiviteit in de rol van strateeg of programmamanager, van de processen of van het team.
Meer over een persoonlijk traject Coaching voor professionals
Meer over een teamtraject Coaching voor effectievere teams

Strategische sessies

Tijdens een strategische sessie (heisessie) zetten we samen direct stappen vooruit. Bovendien kunt u in ons centrum voor advies en educatie heerlijk ontspannen werken aan uw doelen. Verder kunt u de rol van dagvoorzitter aan Frank over laten en zelf prima meedoen aan de brainstorm. Frank heeft de volgende formats voor u klaar staan:
Heisessie: Visievorming
Heisessie: Strategische focus bepalen
Heisessie: Toekomstscenario's plannen
Meer over ons centrum voor advies en educatie

Training

Speciaal voor de leerdoelen van strategen en programmamanagers heeft Frank een aantal trainingen ontwikkeld. De vijfdaagse masterclass Programma management is gericht op (startende) programmamanagers en gaat diep in op de programmacyclus. Daarnaast zijn er ook workshops ter verdieping.
Meer over de masterclass Programma management
Meer over de workshop Businesscase voor gevorderden
Meer over de workshop Scenarioplanning

Online leren

Leert u liever op afstand? Dan hebben wij een aantal e-learnings, e-boeken en e-testen voor u:
E-learning: Inleiding Programma Management
E-learning: Missie en visie, de essentie
E-test: Ben ik een senior?
E-test: InnovatieScan
E-boek: Het Innovatieboek

Community

De Strategisch Management Community (SMC) is er voor Strategen en Programmamanagers die meer uit hun vak willen halen. De SMC is er voor professionals die onze masterclasses hebben gevolgd.


Over FrankContactAccommodatieAlgemene voorwaardenPrivacySitemap

Copyright Frank van Ormondt Advies en Educatie © 2007-2024. All rights reserved.

Bijgewerkt op 11 april 2024