frankvanormondt.nl plaatst cookies om de ervaring te verbeteren, gaat u verder dan gaat u akkoord met deze cookies.   

strookfoto

Ben ik een senior manager?

Competentietest voor high potentials en andere aanstormende talenten

Wanneer ben je een senior manager? Wat maakt het verschil tussen een medior en senior manager? Ben ik klaar voor senior management? Dit zijn allemaal logische vragen. Een senior manager is iemand met: een bepaalde verantwoordelijkheid, een groot zakelijk inzicht, een vorm van leiderschap, een typische gedrevenheid en een grote mate van stabiliteit. Dit zijn maar een paar eigenschappen van een senior manager.

Niet alle eigenschappen beheers je evenveel en op hetzelfde niveau. Bij deze online test krijg je na het beantwoorden van ongeveer 50 vragen een persoonlijk rapport met daarin jouw beoordeling. Je wordt getest op 5 onderwerpen met ieder een aparte score. Je kunt jouw persoonlijke rapport gebruiken als bijlage in jouw: persoonlijk ontwikkelplan, evaluatie met jouw leidinggevende, sollicitatie of voor persoonlijke doeleinden.


Voordelen

Een online test van Frank heeft veel voordelen zoals:

  • volledig online uw test maken en direct uw persoonlijke rapport opvragen;
  • test op uw eigen moment inplannen;
  • gratis 'helpdesk' voor het stellen van inhoudelijke vragen achteraf.

Resultaat

Na afloop van deze online test heeft u:

  • een compleet overzicht van de competenties van een senior manager;
  • een persoonlijke rapport (pdf) met daarin uw uitslag en resultaten;
  • onderwerpen waaraan u kunt werken om een betere senior manager te zijn.

Doelgroep en taal

Deze online test is een competentietest bedoeld voor managers die graag de volgende stap willen nemen naar senior management en zich afvragen of ze daar aan toe zijn. Deze test kunt u ook maken als u al een senior manager bent en u graag wil weten hoe u ervoor staat. U bent bijvoorbeeld: product manager, porftfolio manager, sales manager, marketing manager, hr manager. De online test wordt aangeboden in de Nederlandse taal.

Duur, locatie en platform

De online test duurt ongeveer 45 minuten voor het invullen van de vragen en 20 minuten voor het lezen van uw persoonlijke rapport. Verder kunt u zich nog ongeveer een half uur verdiepen in onze achtergrondinformatie. De test is volledig online; u hoeft zich dus niet te verplaatsen of naar ons trainingscentrum toe te komen. Het best volgt u deze online test vanaf een PC of laptop, maar in principe werkt deze online test ook vanaf een tablet of zelfs een mobiel met een voldoende groot scherm.

Programma

U krijgt in deze online test eerst vragen gesteld die u naar alle eerlijkheid moet beantwoorden. Vervolgens kunt u uw persoonlijke rapport met een druk op de knop opvragen.

Testvragen (ca. 30 – 45 min)

De onderwerpen zijn: Zakelijk inzicht, Operationele effectiviteit, Leiderschap, Stuwkracht en Stabiliteit. Voor ieder onderwerp krijgt u een apart resultaat en u krijgt een totaaluitslag. U beantwoordt in totaal ongeveer 50 vragen.

Persoonlijk rapport (ca. 10 - 30 min)

U kunt uw uitslag teruglezen in uw persoonlijke rapport. De uitslag is een beoordeling op een schaal van 0 tot 100%. Daarnaast krijgt u op de deelonderwerpen een beoordeling, ook van 0 tot 100%.

Achtergrondinformatie (ca. 10 – 30 min)

Na afloop van de online test kunt u zich nog verdiepen in achtergrondinformatie. Wij hebben een handige selectie gemaakt van de vele Wiki's op onze website die gerelateerd zijn aan dit onderwerp.


Prijs

De prijs voor deze online test bedraagt € 55.00. Deze prijs is exclusief 21% btw, per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen. De kosten van deze online test dienen te worden betaald om pas daarna toegang te krijgen tot het online gedeelte. U kunt de testvragen één keer beantwoorden. Het online gedeelte waaronder uw persoonlijke resultaat blijft maximaal 6 maanden toegankelijk.
Bekijk de algemene voorwaarden

Inschrijven

Datum: start aldoor

Locatie: www.frankvanormondt.nl ∗ Prijs: € 55.00Meer informatie?

Heeft u nog vragen dan kunt u ons gerust bellen op: 035 6316915. Wij kijken dan samen met u of deze online test bij uw leerbehoeften past. Eventueel kunt u met ons een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek aan ons trainingscentrum.Over onsContactAccommodatieAlgemene voorwaardenPrivacySitemap

Copyright Frank van Ormondt Advies en Educatie © 2007-2020. All rights reserved.

Bijgewerkt op 18 september 2020