frankvanormondt.nl plaatst alleen eigen cookies, dus niet van derden; gaat u verder dan gaat u akkoord met deze cookies.   

geen strook
vierkant
e-test, 2 uur

Ben ik een senior manager?

Competentietest voor high potentials en andere aanstormende talenten
   € 75.00 excl. btw

Samenvatting

Wanneer ben je een senior manager? Wat maakt het verschil tussen een medior en senior manager? Ben ik klaar voor senior management? Dit zijn allemaal logische vragen. Een senior manager is iemand met: een bepaalde verantwoordelijkheid, een groot zakelijk inzicht, een vorm van leiderschap, een typische gedrevenheid en een grote mate van stabiliteit. Dit zijn maar een paar eigenschappen van een senior manager.

Niet alle eigenschappen beheers je evenveel en op hetzelfde niveau. Bij deze online test krijg je na het beantwoorden van ongeveer 50 vragen een persoonlijk rapport met daarin jouw beoordeling. Je wordt getest op 5 onderwerpen met ieder een aparte score. Je kunt jouw persoonlijke rapport gebruiken als bijlage in jouw: persoonlijk ontwikkelplan, evaluatie met jouw leidinggevende, sollicitatie of voor persoonlijke doeleinden.

Dit is een zogenaamde competentietest bedoeld voor managers die graag de volgende stap willen nemen naar senior management en zich afvragen of ze daar aan toe zijn. Deze test kunt u ook maken als u al een senior manager bent en u graag wil weten hoe u ervoor staat. U bent bijvoorbeeld: product manager, porftfolio manager, sales manager, marketing manager, hr manager.

Voordelen

Een online test van Frank heeft veel voordelen, zoals:

  • volledig online uw test maken en direct uw persoonlijke rapport opvragen;
  • test op uw eigen moment inplannen;
  • gratis ‘helpdesk’ voor het stellen van inhoudelijke vragen achteraf.

Resultaat

Na afloop van deze online test heeft u:

  • een overzicht en inzicht van de competenties van een senior manager;
  • een persoonlijke rapport (pdf) met daarin uw uitslag en resultaten;
  • onderwerpen waaraan u kunt werken om uzelf te blijven verbeteren.

Duur, locatie en platform

In totaal bent u ongeveer 2 uur bezig. Kijk in ons programma voor meer details.

De e-learning is volledig online; u hoeft zich dus niet te verplaatsen of naar ons trainingscentrum toe te komen. Het best volgt u deze e-learning vanaf een PC of laptop, maar in principe werkt deze e-learning ook vanaf een tablet of zelfs een mobiel met een voldoende groot scherm. Sommige e-learnings hebben naast beeld ook geluid.
Meer over ons trainingscentrum

Programma

U krijgt in deze online test eerst vragen gesteld die u naar alle eerlijkheid moet beantwoorden. Vervolgens kunt u uw persoonlijke rapport met een druk op de knop opvragen. Na afloop kunt u zich nog verdiepen in achtergrondinformatie bij deze test.

Testvragen (ca. 30 – 45 min)

De onderwerpen zijn: Zakelijk inzicht, Operationele effectiviteit, Leiderschap, Stuwkracht en Stabiliteit. Voor ieder onderwerp krijgt u een apart resultaat en u krijgt een totaaluitslag. U beantwoordt in totaal ongeveer 50 vragen.

Persoonlijk rapport (ca. 10 - 30 min)

U kunt uw uitslag teruglezen in uw persoonlijke rapport. De uitslag is een beoordeling op een schaal van 0 tot 100%. Daarnaast krijgt u op de deelonderwerpen een beoordeling, ook van 0 tot 100%.

Achtergrondinformatie (ca. 10 – 30 min)

Na afloop van de online test kunt u zich nog verdiepen in achtergrondinformatie. Wij hebben een handige selectie gemaakt van de vele Wiki's op onze website die gerelateerd zijn aan dit onderwerp.Uw trainers

Deze e-learning is verzorgd door Frank van Ormondt en Branko van Ormondt. Frank is een enthousiaste trainer, freelance docent, auteur en adviseur. Hij heeft veel ervaring opgedaan met het selecteren, aansturen en ontwikkelen van senior managers. Frank is tevens auteur van een boek over innovatie. Branko is een frisse trainer en sympathieke coach. In zijn aanpak met cliënten brengt hij veel vernieuwing met zich mee. Hij heeft een directe benadering waardoor hij snel tot de kern van de zaak doordringt. Tevens is Branko actief op het gebied van marketing, productontwikkeling en e-learning.
Meer over uw trainers
Meer over Het Innovatieboek

Prijs

De prijs voor deze e-learning bedraagt totaal € 75.00. Deze prijs is exclusief 21% btw, per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen. De kosten van deze e-learning dienen te worden betaald om pas daarna toegang te krijgen tot het online gedeelte. U kunt de testvragen één keer beantwoorden. Het online gedeelte waaronder uw persoonlijke resultaat blijft maximaal 6 maanden toegankelijk.
Bekijk de algemene voorwaarden

Bestellen

Datum: start aldoor

Locatie: www.frankvanormondt.nl ∗ Taal: NL ∗ Prijs: € 75.00Meer informatie?

Heeft u nog vragen dan kunt u ons gerust bellen op: 035 6316915. Wij kijken dan samen met u of deze e-learning bij uw leerbehoeften past. Eventueel kunt u met ons een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek aan ons trainingscentrum.Over FrankContactAccommodatieAlgemene voorwaardenPrivacySitemap

Copyright Frank van Ormondt Advies en Educatie © 2007-2024. All rights reserved.

Bijgewerkt op 11 april 2024