frankvanormondt.nl plaatst cookies om de ervaring te verbeteren, gaat u verder dan gaat u akkoord met deze cookies.   

strookfoto

In-company training en maatwerk

Ondergaat uw organisatie een verandering waardoor specifieke kennis en vaardigheden vereist zijn? Heeft u drie of meer medewerkers die dezelfde training gaan volgen? Wilt u extra begeleiding of privé-les? Heeft u de training liever in het Engels? Dan is een training op maat wellicht iets voor u.

Bij een training op maat kunnen locatie, data en spreektaal van een open training worden aangepast. Ook is het mogelijk werkplekbegeleiding, coaching of privé-les te geven.In-company

Op uw verzoek kan de training plaatsvinden op een door u gekozen locatie, bijvoorbeeld op uw bedrijfslocatie of ergens anders in het land. Dit biedt u een aantal voordelen:

  • Vanaf drie deelnemers uit dezelfde organisatie is het financiëel aantrekkelijker om de training in-company te geven. Afhankelijk van de keuze van de locatie kan op reistijd en reiskosten worden bespaard.
  • Er kunnen specifieke voorbeelden uit de organisatie worden gehanteerd, waardoor de training dichter bij het werk komt te staan. Of er kan langer worden stilgestaan bij voor de organisatie relevante onderwerpen, waardoor het er beter wordt geleerd.
  • Omdat alle deelnemers uit dezelfde organisatie komen, kan er worden gestuurd op een bepaalde sfeer of op teambuilding. Dit kan nog worden gecombineerd met extra werkplekbegeleiding, zodat het geleerde direct in de praktijk wordt uitgeprobeerd.
  • Voor een internationale samenstelling van deelnemers kan er tijdens de training Engels worden gesproken.

Coaching of privé-les

Tijdens de open training besteed Frank al veel aandacht aan het omzetten van kennis en vaardigheden naar het werkproces van de deelnemer, bijvoorbeeld door een plan te schrijven over een relevant onderwerp. Bij een training op maat kan dit nog worden aangevuld met coaching van de deelnemer in één of meerdere sessies of door privé-les.

Prijsmechanisme

De prijs van een maatwerktraining is uiteraard ook maatwerk. Om u een indruk te geven volgt hier een basistabel voor een in-company versie van een open training. Dit mechanisme is exclusief voorbereidingskosten, reiskosten, zaalhuur, consumpties, enz. Bij één deelnemer is er dus sprake van een toeslag i.p.v. een korting.

Aantal deelnemers     Korting
1 +100%
2 0%
3 -33%
4 -50%
5 -50%
6 -50%
7 -50%
8 -50%

Interesse?

Heeft u belangstelling? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een afspraak om uw wensen voor een training-op-maat met Frank te bespreken. Op basis van een offerte leggen we dan alle afspraken vast.
Neem contact op met Frank