frankvanormondt.nl plaatst alleen eigen cookies, dus niet van derden; gaat u verder dan gaat u akkoord met deze cookies.   

geen strook

Intelligence

Enza Zaden wint Fruit Logistica Innovation Award

Sweetgreen, de winnende groene paprika van Enza Zaden

Met het product Sweetgreen heeft Enza Zaden dit jaar de Fruit Logistica Innovation Award gewonnen. Deze prestigieuze prijs is vrijdag 6 februari 2009 tijdens de Fruit Logistica-beurs in Berlijn aan het Nederlandse bedrijf uitgereikt. De Fruit Logistica is de grootste internationale groente- en fruitbeurs ter wereld. Elk jaar wordt daar een Innovation Award uitgereikt aan het bedrijf met het meest innovatieve product uit de branche.

De Sweetgreen van Enza Zaden is een heerlijke zoete groene paprika, met een hoog vitamine C-gehalte. Wat maakt de Sweetgreen zo innovatief? De gebruikelijke groene paprika, in feite nog een onrijpe vrucht, smaakt meestal niet zoet. De Sweetgreen is een paprikaras dat tijdens het rijpen zijn groene kleur behoudt en daardoor wel zoet smaakt. Bovendien heeft Sweetgreen 50% meer vitamine en is daarmee te vergelijken met een oranje paprika.

Vorig jaar was dit innovatieve bedrijf uit Enkhuizen ook al genomineerd. Toen eindigde het op de tweede plaats met de Oerkomkommer.


Datum: 9 februari 2009.


Over FrankContactAccommodatieAlgemene voorwaardenPrivacySitemap

Copyright Frank van Ormondt Advies en Educatie © 2007-2024. All rights reserved.

Bijgewerkt op 7 mei 2024