frankvanormondt.nl plaatst cookies om de ervaring te verbeteren, gaat u verder dan gaat u akkoord met deze cookies.   

strookfoto

Ondernemingsplan in één dag - cursus


Deze training is opgevolgd door de tweedaagse workshop Businessplan opstellen.

Workshop Businessplan opstellenOndernemers zijn continu op zoek naar het gat in de markt. En bij het starten van een eigen "toko" hoort dan ook een ondernemingsplan. De rode draad van deze training is die van een ondernemingsplan die stap voor stap wordt behandeld en toegepast. Deelnemers stellen voor hun eigen te starten onderneming in één dag op hoofdlijnen hun eigen mini-ondernemingsplan op.Voordelen

Een training van Frank heeft veel voordelen zoals:

  • praktijkgerichte trainer met praktijkervaring;
  • kleine groepen deelnemers, veel persoonlijke aandacht;
  • inspirerende, centraal gelegen locatie;
  • gratis 'helpdesk' voor het stellen van inhoudelijke vragen achteraf.

Resultaat

Na afloop van deze training heeft de deelnemer:

  • een praktisch tool voor het opstellen van een mini-ondernemingsplan;
  • vakinhoudelijke kennis en vaardigheden voor het starten van een onderneming;
  • een mini-ondernemingsplan op hoofdlijnen voor uw start-up.

Doelgroep en aantal deelnemers

Deze training is bedoeld voor managers, professionals en ondernemers. U heeft bij voorkeur minimaal 3 jaar werkervaring op hbo/wo-niveau.  Deelnemers komen uit allerlei branches. De training wordt aangeboden in de Nederlandse taal.

Het aantal deelnemers is minimaal en maximaal .  Hierdoor is er veel gelegenheid voor een persoonlijke benadering. Vanaf drie deelnemers kan het voor uw organisatie interessant zijn om deze training in-company te houden.
Meer over in-company training

Duur en locatie

De training wordt op 0 dagen van 9:00 uur tot 17:00 uur gehouden.  De training vindt plaats in ons trainingscentrum op Wisseloord Area gelegen in de bosrijke villawijk Trompenberg aan de rand van Hilversum. Dit creatieve business park heeft roots in de muziekindustrie en is internationaal bekend van de ooit door Philips opgerichte en nog steeds met succes draaiende Wisseloord Studios. De lunch wordt geserveerd in het Wisseloord Restaurant van de studio zodat u de kans krijgt deze muzikale en creatieve sfeer op te snuiven.
Meer over ons trainingscentrum


Download brochure

Onderwerpen

In deze training komen de volgende onderwerpen aan de orde: de ondernemer(s), de onderneming, de markt & het product, de aanpak en .. heel veel tips.


Programma

9:00 - Opening
Kennismaking met deelnemers, trainer en programma
Inleiding scenarioplanning
Raamwerk voor deze workshop: het mini-ondernemingsplan
Stap 1: de ondernemer(s)
Doel en drijfveer
Competenties, middelen en netwerk
Sterkten en zwakten
Stap 2: de markt en het product
Doelgroep
Waardepropositie en onderscheid
Succesfactoren
Kansen en bedreigingen
Stap 3: de onderneming
Missie en visie
Profiel van de onderneming
Werkproces, personeel en goederen
Stap 4: de aanpak
Het plan van aanpak
De middelen en de risico's
Het geld, de investering en de financiering
Wrap-up
Hoe ga ik hier mee?
17:00 - Afsluiting


Tijdens de training wisselen theorie en praktijkoefeningen elkaar af. Deelnemers kiezen hun eigen onderwerp en werken tijdens de praktijkoefeningen hun eigen onderwerp uit.


Reacties van deelnemers

Uw trainer

Deze training wordt verzorgd door Frank van Ormondt. Frank is een enthousiaste trainer en is als adviseur en ondernemer zelf ook regelmatig met ondernemingsplannen in de weer. Bovendien heeft hij zijn loopbaan opgebouwd bij zowel multi-nationale als MKB-ondernemingen in vaste dienst.
Meer over uw trainer

Materiaal, ondersteuning en methode

Iedere deelnemer ontvangt een uitgebreide syllabus met documentatie, checklists en opdrachten. Bij deze training worden diverse boekentips gegeven; boeken kunnen optioneel worden aangeschaft maar zijn niet nodig om te training te kunnen volgen. Daarnaast krijgt de deelnemer toegang tot het Extranet boordevol templates, tools en tips. Frank heeft een eigen trainingsmethode ontwikkeld, die heel dicht bij de praktijk staat. Het werken met cases gaat hem niet ver genoeg en daarom nemen deelnemers hun werk mee naar de training om het geleerde meteen uit te proberen. Na afloop van de training heeft iedere deelnemer recht op een begeleidingsgesprek van een uur.
Meer over methode

Prijs

De prijs voor deze training bedraagt totaal € . Deze vaste prijs is exclusief 21% btw, per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen. Bij de prijs inbegrepen zijn de syllabus, de lunch en de koffie en thee in de pauzes. Niet inbegrepen is o.a. een eventuele overnachting.
Bekijk de algemene voorwaarden
Meer over acties

Inschrijven

Meer informatie?

Download de brochure, waarin alle details over deze training handig zijn opgesomd. Heeft u nog vragen dan kunt u ons gerust bellen op: 035 6316915. Wij kijken dan samen met u of deze training bij uw leerbehoeften past. Eventueel kunt u met ons een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek aan ons trainingscentrum.
Download de brochure

© Frank van Ormondt Advies en Educatie 2007-2019. All rights reserved. | Bijgewerkt op 20 augustus 2019