frankvanormondt.nl plaatst cookies om de ervaring te verbeteren, gaat u verder dan gaat u akkoord met deze cookies.   

geen strook

Intelligence

Presenteren? Alles mag!

"Presenteren is best moeilijk en mensen hebben redelijk vaak podiumangst. Maar presenteren is te leren en angst is te overwinnen. Alles mag!"  Deze en andere wijsheden treft u aan in het handboek Presenteren? Alles mag! van Derk-Jan de Grood en Jan Iedema. Frank werkte mee aan dit boek.

Dit is een handig en recent gepubliceerd boek voor iedereen die voor het eerst presentaties moet houden. Hoewel oorspronkelijk geschreven voor studenten, is het ook handig voor starters in het bedrijfsleven. De heldere structuur, de praktische voorbeelden en de vele tips maken het tot een prettig leesbaar en compleet boek. Dit zeer complete handboek voor boeiende presentaties omvat diverse stappen van idee tot applaus:

  • Voorbereiden
  • Presentatie maken
  • Oefenen
  • Presentatie geven

Derk-Jan de Grood en Jan Iedema zijn zelf ervaren sprekers en regelmatig in contact met diverse scholen. Bij de totstandkoming hebben zij Frank uitgenodigd het boek te lezen en met zijn ervaring als (freelance) docent en trainer van commentaar te voorzien. Deze prettige samenwerking leverde hem een mooi plaatsje op de cover op.


Klik hier om het boek Presenteren? Alles mag! van Derk-Jan de Grood en Jan Iedema te bekijken

Datum: 15 maart 2010.


Over onsContactAccommodatieAlgemene voorwaardenPrivacySitemap

Copyright Frank van Ormondt Advies en Educatie © 2007-2020. All rights reserved.

Bijgewerkt op 30 oktober 2020