frankvanormondt.nl plaatst alleen eigen cookies, dus niet van derden; gaat u verder dan gaat u akkoord met deze cookies.   

geen strook
vierkant
consultancy, 10 dagen

Businessplan

Frank neemt u werk uit handen en stelt voor u een professioneel document op
   
   vanaf € 1395.00 excl. btw

Samenvatting

U bent van plan een strategische beslissing te nemen. U wilt dat deze beslissing is gebaseerd op de realiteit en rekening houdt met de eisen en wensen van de stakeholders. Bovendien moet deze beslissing passen in het algemene beleid van de organisatie. Kortom, u bent op zoek naar een businessplan voor uw organisatie, unit, afdeling, product of markt.

Met deze dienst neemt Frank u werk uit handen en stelt hij een professioneel document voor u op. De dienst kent verschillende vormen: eenvoudig, compact, uitgebreid of maatwerk, al naar gelang uw behoefte en budget.



Voordelen

Consultancy van Frank heeft veel voordelen, zoals:

 • veel ervaring;
 • persoonlijke benadering;
 • praktische aanpak;
 • transparante, vaste prijs.

Resultaat

Na afloop van dit traject heeft u een professioneel document in handen waarmee u een strategische beslissing kunt nemen of een aanbeveling kan doen. Een businessplan van Frank is:

 • in lijn met uw organisatiedoelstellingen;
 • gebaseerd op een feitelijke analyse en een transparante afweging van opties;
 • door alle stakeholders goed te lezen;
 • zakelijk, gestructureerd en to-the-point;
 • op deskundige en praktische wijze opgesteld;
 • opgebouwd rond werkbare, degelijke methoden.

Doelgroep

Deze dienst richt zich op mensen die het opstellen van een businessplan willen uitbesteden. Frank biedt echter ook andere diensten aan zoals: coaching en training. Onze cliënten zijn meestal executives, managers, professionals en ondernemers met minimaal 3 jaar werkervaring op hbo/wo-niveau. De onderwerpen van de businessplannen variëren van outsourcing voor een non-profitinstelling tot de ontwikkeling van een nieuw product voor een bedrijf.
Meer over coaching
Meer over training

Uw consultants

Onze diensten worden verzorgd door Frank van Ormondt en/of Branko van Ormondt. Frank is een ervaren consultant en enthousiaste trainer. Momenteel begeleidt hij vanuit zijn adviespraktijk regelmatig cliƫnten in verband met strategische beslissingen. Verder is hij auteur van een boek over innovatie. Branko is een sympathieke coach en frisse trainer. In zijn aanpak met cliƫnten brengt hij veel vernieuwing met zich mee. Tevens is Branko verantwoordelijk voor marketing en initiatiefnemer op het gebied van e-learning.
Meer over uw consultants

Uw traject

Een adviestraject voor het opstellen van een businessplan bestaat uit de volgende stappen:

 • Intake
  Nadat de offerte ondertekend is, start de uitvoering met het opvragen van alle benodigde gegevens. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een intakeformulier en eventueel een intakegesprek.
 • Tussenoplevering
  Eventueel kan er een tussenoplevering plaatsvinden, zodat u het businessplan halverwege kunt inzien en u het proces kunt bijsturen.
 • Eindoplevering
  Tijdens de eindoplevering ontvangt u het document per e-mail. Afhankelijk van de gekozen dienst kan deze nog telefonisch of persoonlijk door Frank worden toegelicht.

Onze diensten

De adviesdiensten voor het opstellen van een businessplan heeft Frank als volgt ingedeeld:

 • Eenvoudig
  Bij de dienst «Eenvoudig» bevat de oplevering slechts een eenvoudige analyse van uw interne bronnen en externe trends en een bronnenlijst van in totaal 5 pagina's. U kunt deze gegevens toevoegen aan uw eigen document zodat ze samen een businessplan vormen. De intake wordt geheel afgehandeld door middel van een intakeformulier.
 • Compact
  Bij de dienst «Compact» bevat de oplevering naast de analyse ook nog een inleiding, een aanbeveling en een financiële berekening. Deze vorm van een businessplan is compact maar kan voor rudimentaire beslissingen voldoende zijn.
 • Uitgebreid
  De dienst «Uitgebreid» levert een aantal zaken meer dan de dienst «Compact». De analyse is uitgebreider, er worden drie strategische opties bekeken en er kan gebruik worden gemaakt van uw eigen template. Verder zijn er meer persoonlijke contact- en oplevermomenten. Het traject en het businessplan passen bij uitgebreide strategische beslissingen.
 • Compleet
  Voor complexe businessplannen biedt Frank een maatwerkoplossing. Bijvoorbeeld voor: het plegen van onderzoek, het doorrekenen van een extra strategische optie, het houden van een brainstormsessie, het geven van een presentatie, het opstellen van meer pagina's, het toevoegen van extra appendices of het schrijven in Engels in plaats van Nederlands.


Frank kan ook voor u een businesscase opstellen. Deze dienst is apart beschreven.
Meer over Businesscase consultancy

Overzichtstabel van diensten

In deze tabel kunt u de drie standaard adviesdiensten op het gebied van businessplan vergelijken. Verder biedt Frank nog de maatwerkdienst «Compleet» (niet weergegeven in de tabel).

    
Dienst EenvoudigCompactUitgebreid
Adviestraject      
Prijs € 1.395 € 3.745€ 7.845
Intakegesprek - x x
Tussenoplevering - - x
Eindoplevering x x x
Doorlooptijd ≈ 2 w≈ 3 w≈ 4 w
Vorm businessplan      
Aantal pagina's 5 7 - 10 > 15
Aantal opties - 1 3
Uw template - - x
Inhoud businessplan     
1. Samenvatting - x x
2. Inleiding - x x
3. Projectomschrijving - x x
4. Externe analyse x x x
5. Interne analyse x x x
6. SWOT-analyse - - x
7. Strategische opties - - x
8. Strategische keuze - - x
9. Aanbeveling - x x
10. Lijst met bronnen x x x
11. Lijst met afkortingen - - x
Appendix I: Financiën- x x
Appendix II: Planning - - x


Bekijk de algemene voorwaarden

Locatie

De werkzaamheden vinden plaats in Frank's adviescentrum op Wisseloord Area gelegen in de bosrijke villawijk Trompenberg aan de rand van Hilversum. Dit creatieve businesspark heeft roots in de muziekindustrie en is internationaal bekend van de ooit door Philips opgerichte en nog steeds met succes draaiende Wisseloord Studio's. Frank's adviescentrum biedt bezoekers een veilige omgeving wanneer zij over hun organisatie willen praten en de kans om inspiratie te vinden wanneer er complexe zaken opgelost moeten worden.
Meer over Frank's adviescentrum


Offerte

Heeft u belangstelling in een dergelijk adviestraject? Vraag dan een offerte aan via het contactformulier of stuur een e-mail.


Over FrankContactAccommodatieAlgemene voorwaardenPrivacySitemap

Copyright Frank van Ormondt Advies en Educatie © 2007-2024. All rights reserved.

Bijgewerkt op 11 april 2024