frankvanormondt.nl plaatst alleen eigen cookies, dus niet van derden; gaat u verder dan gaat u akkoord met deze cookies.   

geen strook
vierkant
e-test, 3 uur vlag-nl vlag-uk

InnovatieTest

Analyseer en beoordeel de prestaties van het Product Management proces
   € 1275.00 excl. btw

Samenvatting

Organisaties zijn hun producten continu aan het verbeteren en vernieuwen of het nu gaat om goederen of diensten. Dat daagt de organisatie uit om producten, processen, personeel en poen optimaal in te zetten. Vaak is het niet goed zichtbaar of meetbaar of de verbeteringen en vernieuwingen inderdaad optimaal verlopen en tot het gewenste resultaat leiden. De online InnovatieTest  van Frank helpt u daarbij om dat inzicht te krijgen.

Deze uitgebreide zelftest helpt u een breed scala van aspecten te analyseren en beoordelen. Na het beantwoorden van een groot aantal detailvragen beschikt u over een persoonlijk rapport met daarin uw uitslag. Via download of e-mail ontvangt u een rapport (PDF) met daarin het resultaat van uw gemaakte keuzes. U kunt dit rapport bijvoorbeeld gebruiken als bijlage in uw verbeterplan voor uw (product management) organisatie of om te onderzoeken waarom bepaalde innovaties niet lukken.

U bent bijvoorbeeld: product manager, porftfolio manager, innovatie manager of programma manager.

Voordelen

Een online test van Frank heeft veel voordelen, zoals:

  • volledig online uw test maken en direct uw persoonlijke rapport opvragen;
  • test op uw eigen moment inplannen;
  • gratis ‘helpdesk’ voor het stellen van inhoudelijke vragen achteraf.

Resultaat

Na afloop van deze online test heeft u:

  • een overzicht en inzicht ;
  • een persoonlijke rapport (pdf) met daarin uw uitslag en resultaten;
  • onderwerpen waaraan u kunt werken om uzelf te blijven verbeteren.

Duur, locatie en platform

In totaal bent u ongeveer 3 uur bezig. Kijk in ons programma voor meer details.

De e-learning is volledig online; u hoeft zich dus niet te verplaatsen of naar ons trainingscentrum toe te komen. Het best volgt u deze e-learning vanaf een PC of laptop, maar in principe werkt deze e-learning ook vanaf een tablet of zelfs een mobiel met een voldoende groot scherm. Sommige e-learnings hebben naast beeld ook geluid.
Meer over ons trainingscentrum

Programma

U krijgt in deze online zelftest eerst een groot aantal vragen. Vervolgens kunt u uw persoonlijke rapport met een druk op de knop opvragen. Na afloop kunt u zich nog verdiepen in achtergrondinformatie bij deze test of met behulp van een canvas verbeteringen bedenken.

Testvragen (ca. 30 min)

De test volgt het WIM-model van Frank, bestaande uit: Waardecreatie, Innovatie en Management van innovatie. U beantwoordt in totaal ca. 50 inhoudelijke meerkeuzevragen verdeeld over deze drie aspecten.

Persoonlijk rapport (ca. 30 min)

U kunt uw uitslag teruglezen in uw persoonlijke rapport. Voor ieder aspect van het WIM-model en voor het totaal krijgt u een uitslag. Hiermee kunt u concluderen welke aspecten van innovatie goed verlopen en welke niet.

Achtergrondinformatie (ca. 30 min)

Na afloop van de online test kunt u zich nog verdiepen in achtergrondinformatie beschikbaar op deze website.

InnovatieCanvas (ca. 60 min)

Bij deze test kunt u ook Frank's InnovatieCanvas downloaden, voor het stap-voor-stap verbeteren van uw organisatie.

Meer informatie

Het WIM-model wordt uitgebreid beschreven in Het Innovatieboek, dat u apart kunt bestellen.
Meer over Frank's WIM-model
Meer over Het InnovatieboekUw trainers

Deze e-learning is verzorgd door Frank van Ormondt en Branko van Ormondt. Frank is een enthousiaste trainer, freelance docent, auteur en adviseur. Frank is tevens auteur van een boek over innovatie. Branko is een frisse trainer en sympathieke coach. In zijn aanpak met cliënten brengt hij veel vernieuwing met zich mee. Hij heeft een directe benadering waardoor hij snel tot de kern van de zaak doordringt. Tevens is Branko actief op het gebied van marketing, productontwikkeling en e-learning.
Meer over uw trainers
Meer over Het Innovatieboek

Prijs

De prijs voor deze e-learning bedraagt totaal € 1275.00. Deze prijs is exclusief 21% btw, per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen. De kosten van deze e-learning dienen te worden betaald om pas daarna toegang te krijgen tot het online gedeelte. U kunt de testvragen één keer beantwoorden. Het online gedeelte waaronder uw persoonlijke resultaat blijft maximaal 6 maanden toegankelijk.
Bekijk de algemene voorwaarden

Bestellen

Datum: starts anytime

Locatie: www.frankvanormondt.nl ∗ Taal: UK ∗ Prijs: € 1275.00Meer informatie?

Heeft u nog vragen dan kunt u ons gerust bellen op: 035 6316915. Wij kijken dan samen met u of deze e-learning bij uw leerbehoeften past. Eventueel kunt u met ons een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek aan ons trainingscentrum.Over FrankContactAccommodatieAlgemene voorwaardenPrivacySitemap

Copyright Frank van Ormondt Advies en Educatie © 2007-2024. All rights reserved.

Bijgewerkt op 13 februari 2024