frankvanormondt.nl plaatst alleen eigen cookies, dus niet van derden; gaat u verder dan gaat u akkoord met deze cookies.   

geen strook

Begeleiding bij het starten van een eigen onderneming

Pakket B: Klaar voor de start? Af!

Doelgroep

Iedereen die vast besloten heeft een bedrijf te starten of die al bezig is te starten.

Onderwerpen

De beslissing is genomen, u wilt gaan ondernemen! Maar hoe dit alles aan te pakken? In deze fase zijn er veel en vooral praktische vragen te beantwoorden. "Ga ik de zaak alleen opzetten of samen? Welke rechtsvormen zijn er, en wat is het verschil? Hoe ga ik aan klanten komen? Voor marktonderzoek heb ik geen budget, wat nu? Hoe stel ik mijn prijs vast? Ik ben begonnen met mijn ondernemingsplan, maar loop een beetje vast. Ga ik met mijn idee voldoende geld verdien om de kost(-en) te betalen, of zal het een "hobby" zijn en blijven? Heb ik voldoende eigen geld, of moet er geld bij? Welke mogelijkheden voor huisvesting heb ik? Tips over notaris, boekhouder, bank en verzekering. Welke regelingen en aftrekposten zijn er?"  Als dit vragen zijn die u heeft, dan biedt dit begeleidingspakket voor u de oplossing.

Inhoud van Pakket B

  • 2 uur coaching
    Naar wens kan dit één gesprek zijn van 2 uur of twee gesprekken van elk 1 uur. Ook is één gesprek van 1 uur mogelijk, waarbij de rest van de tijd wordt besteed aan uitgebreide bestudering van uw ondernemingsplan. In dit gesprek kunnen bovenstaande vragen en andere punten behandeld worden. Rode draad is zo veel mogelijk het ondernemingsplan.

Boekentip: Handboek zelfstandigen

Dit handboek geldt als hét standaardwerk op dit gebied en bevat veel en praktische informatie. Hoewel het oorspronkelijk bedoeld is voor zelfstandige ondernemers, is het ook een waardevolle basisdocument voor starters met personeel.
Bekijk al vast het boek

Resultaten

  • U bent veel en nuttige tips op het gebied van starten rijker!
  • Op uw ondernemingsplan heeft u onafhankelijke feedback gekregen.
  • U krijgt antwoord op allerlei door u gestelde vragen.

Naar aanleiding van deze onderdelen overziet u de praktische kant van het starten en weet u kritieke punten van uw toekomstige bedrijf. Uw ondernemingsplan heeft u daarmee verrijkt tot het gewenste niveau. U bent klaar voor de start.

De volgende stap

Ondernemers die een grote kapitaalinvestering moeten maken, zoals bijv. technostarters, kunnen over het algemeen nog extra ondersteuning gebruiken. Deze vorm van begeleiding vergt relatief veel tijd en is daarom ondergebracht in een apart begeleidingspakket over financieren.

En dan klinkt het startschot en u gaat aan de slag! Mocht u nog behoefte hebben aan ondersteuning dan kunt u extra aanvullende afspraken met Frank maken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie dan kunt u het beste een afspraak voor een kennismakingsgesprek maken. Hieraan zijn geen kosten verbonden.


Over FrankContactAccommodatieAlgemene voorwaardenPrivacySitemap

Copyright Frank van Ormondt Advies en Educatie © 2007-2023. All rights reserved.

Bijgewerkt op 5 december 2023