frankvanormondt.nl plaatst alleen eigen cookies, dus niet van derden; gaat u verder dan gaat u akkoord met deze cookies.   

geen strook

Coaching bij het starten van een eigen onderneming

Pakket A: Ik, ondernemer? Ja!

Doelgroep

Iedereen die overweegt een eigen bedrijf te starten.

Onderwerpen

Voordat u beslist te gaan starten, heeft u wellicht vragen waarop u eerst het antwoord wilt hebben. Vragen die vrijwel iedere ondernemer had in dit stadium. Hier een paar voorbeelden. "Ik denk dat ik er wel het type voor ben om te gaan ondernemen, maar weet dit nog niet zeker. Wat vind ik belangrijker: vrije tijd, geld, zelfstandigheid? Ik wil graag mijn werk combineren met het opvoeden van de kinderen. Hoe kijk ik aan tegen risico's en hoe ga ik hier mee om? Ik ben sowieso goed in mijn vak, maar welke extra karaktereigenschappen en vaardigheden helpen mij om een succesvolle zaak op te richten? Ik heb wel een idee voor mijn business, maar kan dit nog niet scherp formuleren. En weet ook nog niet zeker of ik van de opbrengsten van de zaak zal kunnen gaan leven. Moet ik eigenlijk eigen geld hebben, of kan ik ook zonder starten?"  Herkent u zich in deze vragen? Dan is dit pakket wat u zoekt!

Inhoud van Pakket A

  • 1,5 uur coaching
    In dit gesprek kunnen bovenstaande vragen en andere punten behandeld worden. U kunt de tijd helemaal zelf indelen, zodat u optimaal aan uw trekken komt. Dus neem vooral uw vragenlijstje mee!

Boekentip: Onderneem!

Het boek Onderneem! is een appetizer en routeplanner. Voor iedereen die zijn plezier, kunst of kunde tot uitgangspunt kiest en daarmee wil ondernemen. Het zeer toegankelijke en inspirerende boek is geschreven door Jancees van Westering.
Bekijk al vast het boek

Resultaten

  • Door het gesprek en het boek krijgt u meer inzicht in uw capaciteiten en of ondernemerschap bij u past.
  • Het bespreken van uw droomzaak met een andere ondernemer (Frank) werkt over het algemeen zeer inspirerend!
  • U krijgt antwoord op allerlei door u gestelde vragen.
  • U heeft overzicht gekregen over uw hoofddoelen en kritieke punten, ziet door de bomen het bos weer.

Naar aanleiding van het bovenstaande kunt u een afgewogen conclusie trekken en bent u weer aan zet: gaat u écht van start?

De volgende stap

Als u deze vraag intussen volmondig met ja heeft beantwoord, dan kan Frank u eventueel ook met de volgende stap begeleiden. De stap waarin u zich praktisch voorbereidt op de start. Zaken als het ondernemingsplan, de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, en de financiering komen daarin aan de orde.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie dan kunt u het beste een afspraak voor een kennismakingsgesprek maken. Hieraan zijn geen kosten verbonden.


Over FrankContactAccommodatieAlgemene voorwaardenPrivacySitemap

Copyright Frank van Ormondt Advies en Educatie © 2007-2024. All rights reserved.

Bijgewerkt op 13 februari 2024