frankvanormondt.nl plaatst alleen eigen cookies, dus niet van derden; gaat u verder dan gaat u akkoord met deze cookies.   

geen strook

Innovatie

Het kenniscentrum voor innovatie

In deze corner treft u competitive intelligence-informatie aan over strategie en innovatie, die u kunt toepassen in uw business. Deze bestaat uit artikelen over trends, benchmarks, nieuws, literatuur, boekentips, enzovoort. Daarnaast behandelt Frank de twee speciale thema's: "Hoe maak ik een business case die werkt?" en "Wat is mijn innovatievermogen?".

Frank's Wikipedia

Leerzame stukjes over strategie en innovatie. Bijvoorbeeld: Hoe maak ik een businesscase? Hoe stel ik een SWOT-analyse op? En nog veel meer.


Test uw innovatievermogen!

De InnovatieScan is een zelftest voor iedereen die met innovatie te maken heeft.


Boekentip

Het innovatieboek  is dé gids voor ieder die succesvol wil innoveren en innovaties doelgericht wil sturen. Het is een praktijkgericht boek dat een relatie legt tussen het innovatieproces - dromen, denken, durven, doen - en het management van dit proces: hoe geef je leiding aan innovatie, welke strategieën kun je volgen om er steeds beter in te worden?Over FrankContactAccommodatieAlgemene voorwaardenPrivacySitemap

Copyright Frank van Ormondt Advies en Educatie © 2007-2024. All rights reserved.

Bijgewerkt op 7 mei 2024