frankvanormondt.nl plaatst cookies om de ervaring te verbeteren, gaat u verder dan gaat u akkoord met deze cookies.   

strookfoto

Centrum voor Advies en Educatie

Bosrijke, inspirerende omgeving

Frank levert zijn diensten vanuit zijn eigen centrum. Deze locatie is centraal in Nederland gelegen en bereikbaar met eigen of openbaar vervoer. De locatie is onderdeel van Wisseloord Area bekend van de gelijknamige muziekstudio's en ligt in de bosrijke villawijk Trompenberg aan de rand van Hilversum.

Kijkje in onze zaal

Trainingszaal

Door middel van drie balkjes van elk een ½ meter lengte hebben wij de afstand aangegeven tussen de zitplaatsen in onze zaal. Zie: Maatregelen tegen Covid-19.

Maatregelen tegen Covid-19

Wij nemen de gezondheid van onze cliënten erg serieus. Daarom hebben wij diverse maatregelen genomen om de gezondheid van bezoekers van ons centrum zoveel mogelijk te beschermen. Deze maatregelen betreffen trainingen, heisessies en andere activiteiten met meer dan drie personen.

  • Trainingen en heisessies zullen met maximaal vier deelnemers worden gehouden. Er is bij dit aantal in ons centrum genoeg ruimte om 1,5 m afstand te kunnen houden. Zie ook bovenstaande foto.
  • Wij bespreken kort voorafgaand aan trainingen en heisessies met alle deelnemers of bezoek aan ons centrum een risico oplevert, dat wil zeggen of de deelnemers last hebben van verkoudheidsklachten, koorts of benauwdheid.
  • Wij vragen bezoekers van ons centrum of zij bij binnenkomst hun handen willen wassen.
  • Lunches zullen in ons centrum worden geserveerd, in plaats van in het Wisseloord Restaurant. Wij hebben in ons centrum hygiënische maatregelen genomen voor het nuttigen van consumpties en voor toiletgebruik.


Regelmatig wordt door de overheid bepaald of de huidige landelijke maatregelen worden doorgezet of aangepast. Wij zullen veranderingen per direct invoeren waardoor bovengenoemde maatregelen kunnen wijzigen.

Drie ruimten

Frank heeft op zijn locatie de beschikking over drie ruimten:

  • een zaal voor ca. 10 (zie: Maatregelen tegen Covid-19) personen, geschikt voor cursussen en vergaderingen, en
  • een spreekkamer voor ca. 2 personen, geschikt voor persoonlijke gesprekken, en
  • een kantoorgedeelte voor 2 personen, de ruimte voor onze eigen bureaus.

Parkeren van uw auto

Parkeren op het terrein is gratis, u kunt uw auto op een parkeerplaats zonder naambordje parkeren. Deze bevinden zich voornamelijk rechts achter gebouw 27. Ook in de omliggende straten is parkeren gratis.

Parkeren van een OV-fiets of uw eigen fiets

Komt u met een OV-fiets of uw eigen fiets, dan kunt u deze voor het gebouw parkeren. Elders op het terrein zijn nog meer parkeerplaatsen voor fietsen.

Lunch

Als de lunch onderdeel is van uw programma dan vinden deze in principe plaats in het Wisseloord Restaurant (zie: Maatregelen tegen Covid-19). Dit sfeervolle restaurant is op ca. 50 m loopafstand van Frank's centrum gelegen en gevestigd in het muzikale gebouw van de Wisseloord Studio's. U voorgangers waren o.a. The Rolling Stones, The Police, André Rieu, Anouk, Alain Clark, Guus Meeuwis en DJ Tiësto.

Kijkje op businesspark Wisseloord Area

Ons centrum is gevestigd op het businesspark Wisseloord Area. Wisseloord Area is internationaal bekend van de gelijknamige muziekstudio's en ligt in de bosrijke villawijk Trompenberg aan de rand van Hilversum. Het is een rustig, inspirerend, creatief businesspark omgeven door hoge bomen.

Overnachting

Diensten van Frank zijn exclusief overnachting. Hieronder treft u een selectie van horecagelegenheden in de buurt.

Hotel Villa Trompenberg *** (1 km)

Dit hotel is op 700 m lopen van Frank's centrum. Het is een klein, eenvoudig, maar intiem hotel (bijna een B&B) met weinig faciliteiten en gelegen aan de rand van het centrum van Hilversum.

Adres: Christiaan de Wetlaan 1, 1217 JJ Hilversum
Tel.: 035 6214760
Website: www.villatrompenberg.nl

Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark **** (4 km)

Dit hotel is aan de rand van het centrum van Hilversum gelegen. Het is een middelgroot hotel met een mooi terras, ruime parkeergelegenheid en het centrum van Hilversum op loopafstand.

Adres: Utrechtseweg 16, 1213 TS Hilversum
Tel.: 035 6231341
Website: www.amrathhotels.nl/lapershoek/

Hotel Hilversum - de Witte Bergen **** (8 km)

Dit hotel is gelegen langs de snelweg A1 ter hoogte van de A27. Het is een groot, afgelegen hotel met veel faciliteiten dat bovendien goed toegankelijk is vanaf de snelweg.

Adres: Hotel De Witte Bergen, Rijksweg 2, 3755 MV Eemnes
Tel.: 035 5395800
Website: www.hoteldewittebergen.nl


Over onsContactAccommodatieAlgemene voorwaardenPrivacySitemap

Copyright Frank van Ormondt Advies en Educatie © 2007-2020. All rights reserved.

Bijgewerkt op 18 september 2020