frankvanormondt.nl plaatst alleen eigen cookies, dus niet van derden; gaat u verder dan gaat u akkoord met deze cookies.   

geen strook
vierkant
e-test, 1 uur

InnovatieScan

Test zelf het innovatievermogen van uw organisatie
   € 55.00 excl. btw

Samenvatting

Ondernemen betekent innoveren. Het vermogen van uw organisatie tot innoveren moet in balans zijn met de marktbehoefte aan innovatie. Het is goed om daar een eigen overzicht van te hebben. De online InnovatieScan  van Frank helpt u daarbij. Die werkt heel simpel en invullen kost u slechts een paar minuten tijd.

Bij deze online test krijgt u na het beantwoorden van vragen een persoonlijk rapport met daarin uw uitslag. De test bestaat uit twee gedeelten: de quick scan en de persoonlijke scan. Na enkele minuten heeft u een meer gedetailleerd overzicht van de voor u relevante innovatiegebieden. Via download of e-mail ontvangt u een rapport (PDF) met daarin het resultaat van uw gemaakte keuzes. U kunt dit rapport gebruiken als bijlage in uw: verbeterplan voor de organisatie of om te onderzoeken waarom bepaalde innovaties niet lukken.

U bent bijvoorbeeld: product manager, porftfolio manager, innovatie manager of programma manager. De InnovatieScan  is reeds door 1608 anderen uitgeprobeerd.

Voordelen

Een online test van Frank heeft veel voordelen, zoals:

  • volledig online uw test maken en direct uw persoonlijke rapport opvragen;
  • test op uw eigen moment inplannen;
  • gratis ‘helpdesk’ voor het stellen van inhoudelijke vragen achteraf.

Resultaat

Na afloop van deze online test heeft u:

  • een overzicht en inzicht van het innovatievermogen van uw organisatie;
  • een persoonlijke rapport (pdf) met daarin uw uitslag en resultaten;
  • onderwerpen waaraan u kunt werken om uzelf te blijven verbeteren.

Duur, locatie en platform

In totaal bent u ongeveer 1 uur bezig. Kijk in ons programma voor meer details.

De e-learning is volledig online; u hoeft zich dus niet te verplaatsen of naar ons trainingscentrum toe te komen. Het best volgt u deze e-learning vanaf een PC of laptop, maar in principe werkt deze e-learning ook vanaf een tablet of zelfs een mobiel met een voldoende groot scherm. Sommige e-learnings hebben naast beeld ook geluid.
Meer over ons trainingscentrum

Programma

U krijgt in deze online test eerst een aantal vragen. Vervolgens kunt u uw persoonlijke rapport met een druk op de knop opvragen. Na afloop kunt u zich nog verdiepen in achtergrondinformatie bij deze test.

Testvragen (ca. 10 min)

De onderwerpen zijn: belang van innovatie en vermogen tot innoveren. Bij vermogen tot innoveren zijn de deelonderwerpen: bedenken, kiezen, implementeren en resultaten scheppen in de markt. Voor ieder onderwerp krijgt u een apart resultaat en u krijgt een totaaluitslag. U beantwoordt in totaal 14 inhoudelijke meerkeuzevragen.

Persoonlijk rapport (ca. 15 min)

U kunt uw uitslag teruglezen in uw persoonlijke rapport. De uitslag bestaat uit een matrix en een aantal beoordelingen op een driepuntschaal van laag/gemiddeld/hoog.

Achtergrondinformatie (ca. 30 min)

Na afloop van de online test kunt u zich nog verdiepen in achtergrondinformatie. Wij hebben een handige selectie gemaakt van de vele Wiki's op onze website die gerelateerd zijn aan dit onderwerp.Uw trainers

Deze e-learning is verzorgd door Frank van Ormondt en Branko van Ormondt. Frank is een enthousiaste trainer, freelance docent, auteur en adviseur. Frank is tevens auteur van een boek over innovatie. Branko is een frisse trainer en sympathieke coach. In zijn aanpak met cliënten brengt hij veel vernieuwing met zich mee. Hij heeft een directe benadering waardoor hij snel tot de kern van de zaak doordringt. Tevens is Branko actief op het gebied van marketing, productontwikkeling en e-learning.
Meer over uw trainers
Meer over Het Innovatieboek

Prijs

De prijs voor deze e-learning bedraagt totaal € 55.00. Deze prijs is exclusief 21% btw, per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen. De kosten van deze e-learning dienen te worden betaald om pas daarna toegang te krijgen tot het online gedeelte. U kunt de testvragen één keer beantwoorden. Het online gedeelte waaronder uw persoonlijke resultaat blijft maximaal 6 maanden toegankelijk.
Bekijk de algemene voorwaarden

Bestellen

Datum: start aldoor

Locatie: www.frankvanormondt.nl ∗ Taal: NL ∗ Prijs: € 55.00Meer informatie?

Heeft u nog vragen dan kunt u ons gerust bellen op: 035 6316915. Wij kijken dan samen met u of deze e-learning bij uw leerbehoeften past. Eventueel kunt u met ons een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek aan ons trainingscentrum.Over FrankContactAccommodatieAlgemene voorwaardenPrivacySitemap

Copyright Frank van Ormondt Advies en Educatie © 2007-2024. All rights reserved.

Bijgewerkt op 7 mei 2024