frankvanormondt.nl plaatst alleen eigen cookies, dus niet van derden; gaat u verder dan gaat u akkoord met deze cookies.   

geen strook
vierkant
e-learning, 3 uur

Inleiding programma management

Online introductie tot programma management
   € 125.00 excl. btw

Samenvatting

Wat is programma management? Hoe doe je programma management? Hoe krijg ik de organisatie mee naar de doelen die we hebben gesteld? Aan welke voorwaarden moet een organisatie voldoen die beter wil zijn in programma management? Wat is het verschil met project management en proces management?

Dit zijn allemaal logische vragen wanneer u zich verdiept in programma management. In deze e-learning besteden we middels een aantal theoriepagina's en videoclipjes aandacht aan de theorie achter programma management. Tevens staan we stil bij een aantal voorbeelden van typische onderwerpen die zich goed lenen voor programma management. U oefent met een werkboek en een canvas zodat u gelijk praktisch met het uw eigen programma aan de slag gaat.

Voordelen

Een online training van Frank heeft veel voordelen, zoals:

 • praktijkgerichte trainer met praktijkervaring;
 • variatie in werkvormen, zoals: video's, testvragen, samenvattingen en downloads;
 • gratis ‘helpdesk’ voor het stellen van inhoudelijke vragen achteraf.

Resultaat

Na afloop van deze online training heeft de deelnemer:

 • een compleet uitgewerkt en uitgelegd voorbeeld;
 • een aantal praktische downloads zoals een template en een voorbeeld;
 • genoeg geleerd om zelf aan de slag te gaan met een eigen onderwerp naar keuze.

Duur, locatie en platform

In totaal bent u ongeveer 3 uur bezig. Kijk in ons programma voor meer details.

De e-learning is volledig online; u hoeft zich dus niet te verplaatsen of naar ons trainingscentrum toe te komen. Het best volgt u deze e-learning vanaf een PC of laptop, maar in principe werkt deze e-learning ook vanaf een tablet of zelfs een mobiel met een voldoende groot scherm. Sommige e-learnings hebben naast beeld ook geluid.
Meer over ons trainingscentrum

Programma

Onderwerpen

In deze e-learning komen de volgende onderwerpen aan de orde: opdracht, beslisser, strategie, doel, programma, project, portfolio, proces, stakeholders, zakelijke versus zachte kant, verandermanagement, voorbeelden, canvas en tips.

Videogedeelte (ca. 1 uur)

Het videogedeelte bestaat uit de volgende blokjes:

 • Introductie en kennismaking
 • Inleiding
 • Hoe doe je programma management?
 • Verdieping: management van een programma
 • Stellingen en tips

In elk blokje gaan we in op de theorie en vertalen we dit naar uw programma en ons canvas. Tussen de blokjes dagen wij u uit door middel van een aantal testvragen en helpen wij u door de lesstof samen te vatten.

Praktijkopdracht (ca. 2 à 3 uur)

Tijdens de praktijkopdracht gaat u zelf aan de slag met de materie. Wij helpen u daarbij met zaken als: template, voorbeeld, achtergrondinformatie en studietips.

 • Canvas voor een programmaplan (ms-word)
 • Achtergrondinformatie; een selectie van Wiki's op onze website gerelateerd aan dit onderwerp

Met al deze input en het videogedeelte kunt u vervolgens een eenvoudig canvas invullen voor uw programma.Uw trainers

Deze e-learning is verzorgd door Frank van Ormondt en Branko van Ormondt. Frank is een enthousiaste trainer, freelance docent, auteur en adviseur. Frank is tevens auteur van een boek over innovatie. Branko is een frisse trainer en sympathieke coach. In zijn aanpak met cliënten brengt hij veel vernieuwing met zich mee. Hij heeft een directe benadering waardoor hij snel tot de kern van de zaak doordringt. Tevens is Branko actief op het gebied van marketing, productontwikkeling en e-learning.
Meer over uw trainers
Meer over Het Innovatieboek

Prijs

De prijs voor deze e-learning bedraagt totaal € 125.00. Deze prijs is exclusief 21% btw, per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen. De kosten van deze e-learning dienen te worden betaald om pas daarna toegang te krijgen tot het online gedeelte. Het online gedeelte blijft maximaal 6 maanden toegankelijk.
Bekijk de algemene voorwaarden

Bestellen

Datum: start aldoor

Locatie: www.frankvanormondt.nl ∗ Taal: NL ∗ Prijs: € 125.00Meer informatie?

Heeft u nog vragen dan kunt u ons gerust bellen op: 035 6316915. Wij kijken dan samen met u of deze e-learning bij uw leerbehoeften past. Eventueel kunt u met ons een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek aan ons trainingscentrum.Over FrankContactAccommodatieAlgemene voorwaardenPrivacySitemap

Copyright Frank van Ormondt Advies en Educatie © 2007-2024. All rights reserved.

Bijgewerkt op 11 april 2024