frankvanormondt.nl plaatst alleen eigen cookies, dus niet van derden; gaat u verder dan gaat u akkoord met deze cookies.   

geen strook
vierkant
consultancy, 10 dagen

Management van Product Management

Begeleidingstraject voor het maximaliseren van effectiviteit en waardetoevoeging aan de organisatie
   
   vanaf € 7675.00 excl. btw

Samenvatting

Voegt de afdeling Product Management maximale waarde toe aan de organisatie? Weten de product managers wat het senior management van hen verwacht? Is de werkwijze optimaal afgestemd op de doelen? Past de portfolio op de markten en de kansen? De product manager is de spin in het web tussen commercie en techniek en het afdelingshoofd de leider en degene die voor de middelen zorgt. In dit traject wordt met u gekeken wat hierbij de uitdagingen zijn en lossen we deze samen op.Voordelen

Begeleiding van Frank heeft veel voordelen, zoals:

 • veel ervaring;
 • persoonlijke benadering;
 • praktische aanpak;
 • transparante, vaste prijs.

Resultaat

Het tastbare resultaat van het traject is:

 • heldere en haalbare doelen;
 • een winstgevende portfolio afgestemd op marktbehoeften;
 • een verbeterde werkwijze;
 • een optimaal team van mensen.

Sleutel tot succes is onze onderlinge samenwerking in dit traject.

Doelgroep

Het traject richt zich zowel op de manager van de afdeling en als op de individuele product managers uit de afdeling zelf.

Organisaties komen uit allerlei branches, zowel non-profit als profit. Uw voorgangers zijn onder andere: D.O.R.C. International, Hanzehogeschool Groningen, IDG Nederland, Insider Hair & Beauty / Salon B, Kimberly-Clark, KNGU, Metrohm Process Analytics, Ministerie van Defensie, Pentatone Music, SIDN, SIM-groep, SMT services, TU Delft.

Uw begeleiders

Het traject wordt verzorgd door Frank van Ormondt en/of Branko van Ormondt. Frank is een ervaren begeleider en enthousiaste coach. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring met o.a. product management, business management, innovatie management en marketing management. Branko is een frisse begeleider en sympathieke coach. In zijn aanpak met cliënten brengt hij veel vernieuwing met zich mee. Hij heeft een directe benadering waardoor hij snel tot de kern van de zaak doordringt. Momenteel begeleiden Frank en Branko vanuit hun adviespraktijk regelmatig junior product managers, senior product managers en managers van de afdeling product management.
Meer over uw begeleiders

Uw traject

Het begeleidingstraject bestaat uit de volgende fases: definitie van de opdracht, nieuwe aanpak bedenken en implementeren en een jaarlijkse APK. Uiteraard is dit traject maatwerk, dus we werken langs deze lijnen samen met u stap-voor-stap een opdracht uit.

Onze diensten

Afhankelijk van de situatie en de behoeften kunnen we de volgende diensten verlenen:

 • sparringpartner
 • coaching-on-the-job
 • functieomschrijving en assessment
 • in-company training (workshops, masterclasses)
 • teamsessies, heisessies en kick-offsessies
 • consultancy.

Overzichtstabel van het traject

Fase 1: Definitie opdracht

Inventarisatie doelen, wensen en huidige situatie. Opstellen plan van aanpak inclusief budget.

Fase 2: Nieuwe aanpak bedenken

Afhankelijk van fase 1. Plan met aandacht voor: people (skills, staff, ontwikkeling), product (strategie, portfolio, propositie, segmenten) en/of proces (tools, middelen, procedures).

Fase 3: Nieuwe aanpak implementeren

Afhankelijk van fase 2. Uitrol d.m.v. kick-off, training , assessments en/of coaching. Onderweg evaluatie en bijsturing.

Fase 4: Jaarlijkse APK

Werkwijze en resultaten afgelopen jaar verwerken. Eventueel nieuwe doelen stellen. Training en/of coaching nieuw personeel. Processen uitbreiden of bijstellen.Bekijk de algemene voorwaarden

Locatie

Het begeleidingstraject is in principe niet aan een locatie gebonden. Dit traject zal afwisselend in-company en/of onze locatie plaatsvinden. Ons centrum biedt alle benodigde faciliteiten en is gevestigd op Wisseloord Area tegenover de bekende Wisseloord Studio's.
Meer over Frank's centrum

Kosten

De kosten van dit traject zijn afhankelijk van uw wensen. De ervaring leert dat de kosten van fase 1 minimaal € 1.150 en van een complete fase 2 minimaal € 6.525 zijn. Deelopdrachten zijn ook mogelijk. Fase 3 en 4 zijn o.a. afhankelijk van het aantal personen. Ons tarief bestaat uit € 165/uur (senior) en € 115/uur (junior) en € 0,52/km. Genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.


Offerte

Heeft u belangstelling in een dergelijk begeleidingstraject? Vraag dan een offerte aan via het contactformulier of stuur een e-mail.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt bellen op: 035 6316915.
Download de brochure

Alternatieven

U kunt delen uit dit traject ook apart bestellen:
Coaching voor Professionals (meerdaags coachingstraject)
Masterclass Product Management (vijfdaagse training)
Masterclass Portfolio Management (driedaagse training)Over FrankContactAccommodatieAlgemene voorwaardenPrivacySitemap

Copyright Frank van Ormondt Advies en Educatie © 2007-2024. All rights reserved.

Bijgewerkt op 11 april 2024