frankvanormondt.nl plaatst alleen eigen cookies, dus niet van derden; gaat u verder dan gaat u akkoord met deze cookies.   

strookfoto

HR-managers

Managementtraining

Frank is een ervaren trainer en opleider. Voor uw personeel biedt Frank een praktijkgericht programma van managementtrainingen op het gebied van strategie en innovatie. Voorbeelden van thema's zijn: visievorming, SWOT-analyse, businessplan of businesscase opstellen, innovatieve producten bedenken of het succesvol implementeren van een strategie. De doelgroepen voor deze trainingen zijn enerzijds: directie en MT, anderzijds managers met 3 of meer jaar ervaring op HBO/WO niveau.

Deze trainingen worden gegeven in de vorm van ééndaagse workshops of vijfdaagse masterclasses. Hierdoor zijn ze relatief eenvoudig in te passen in drukke agenda's en budgetten. Bijzonder aan de training is dat ze naast een degelijke dosis relevante academische inhoud ook heel dicht bij de praktijk staan. Dit bewerkstelligt Frank o.a. door de deelnemers voorbeelden uit hun eigen praktijk mee te laten nemen naar de training en ze daaraan te laten doorwerken. Daarnaast is Frank destijds zelf als manager uitbundig in aanraking geweest met de thema's van zijn trainingen.

Naar keuze kan de training in de vorm van een open inschrijving (externe training) of in-company worden gegeven. Ook zijn er mogelijkheden voor maatwerk na een uitgebreid kennismakingsgesprek en op offertebasis.

Tenslotte biedt Frank een aantrekkelijke prijs en korting, bijv. wanneer u meer dan één collega op training stuurt.

Interim projectmanager

Frank is snel inzetbaar als senior manager in de functie van project, programma, product, business of new business development manager. Dit kan voor werkweken van één tot drie dagen en voor periodes van enkele maanden of nog langer.

Hij heeft als interim-manager reeds een aantal jaren ervaring met het vertalen van een lange termijn visie naar een concreet strategisch en tactisch plan voor de komende twee jaar. Daarnaast heeft hij een bijdrage geleverd aan het kwartier maken van een aantal nieuwe units, inclusief doelstellingen, nieuwe werkprocessen en functieomschrijvingen en het in gang krijgen van de nieuwe organisatie met dagelijkse raad en daad. Hierbij is hij gewend bestaande en nieuwe managers in hun rol te coachen.

Frank kan werken en denken op boardroom level maar kan zich ook prima bewegen op de werkvloer. Door zijn internationale werkervaring in business management, product management & development en marketing & sales management is hij in staat bruggen te bouwen tussen een verscheidenheid aan disciplines.

Coach

Veel managers zijn gebaat bij een persoonlijke coach. Wie heeft er tegenwoordig niet een? Frank kan als externe coach een onafhankelijke rol spelen in het ondersteunen van uw directie, MT of high-potentials. Afspraken kunnen op het werk plaatsvinden, of indien privacy of rust aan de orde is op een andere locatie, bijvoorbeeld bij Frank. De begeleiding kan verschillende vormen aannemen.

Voor directieleden kan de coaching het bekende 'sparren' inhouden, klankborden over prioriteiten, consequenties, hoe iets te brengen of te bereiken of een second opinion.

Een MT wil nog wel eens een heisessie om de koers opnieuw in te zetten en een management agenda samen te stellen. Dit kan in de vorm van een heisessie, eventueel op een zaterdag.

High-potentials kan Frank helpen met training on the job. Hoe beweeg je jezelf in een grote organisatie? Hoe balanceer je tussen korte en lange termijn carrièredoelstellingen? Hoe oefen je het vak beter uit?


Over FrankContactAccommodatieAlgemene voorwaardenPrivacySitemap

Copyright Frank van Ormondt Advies en Educatie © 2007-2023. All rights reserved.

Bijgewerkt op 5 december 2023