frankvanormondt.nl plaatst alleen eigen cookies, dus niet van derden; gaat u verder dan gaat u akkoord met deze cookies.   

strookfoto

Testimonials over Frank en zijn trainingsprogramma

"Frank legt helder en enthousiast uit, een goede trainer!"  -  Alied Wessels Boer, analyst regulatory affairs, Nuon.


"De training was goed aangepast aan onze wensen, ook tijdens de sessie zelf. Daarbij was het prettig dat we niet strak aan de agenda werden gehouden."  -  Nynke Buijs, beleidsmedewerker, gemeente Dordrecht.


"Goede training! Erg praktijkgericht en verhelderend. De trainer weet goed aan te sluiten bij de belevingswereld van de GGD."  -  beleidsmedewerker, GGD Nederland.


"Prima training, die goed aansloot bij het werk. Duidelijke uitleg met dito materiaal. Voldoende mogelijkheid tot interactie. Prettige trainer."  -  Wilfried Tromp, project manager, Royal HaskoningDHV.


"Wat ik geleerd heb, kan ik direct in mijn werk toepassen. Prima."  -  Yvonne Ris, senior beleidsmedewerker, ROC van Amsterdam.


"Ik vond de masterclass van Frank een zeer praktisch toepasbare training. Bovendien heb ik deze training met plezier gevolgd."  -  Gerard Waninge, manager technische zaken, Woonborg.


"Prima, veel indrukken, breed spectrum, boeiend en uitdagend. Nodigt uit om verder in te duiken."  -  Ed Albers, beleidsmedewerker kenniscentrum, Libra Zorggroep.


"Een training van Frank is leuk en leerzaam tegelijk."  -  Pietjan Collée, adjunctdirecteur, Wartburg College.


"Frank gaf een goede en praktisch bruikbare training."  -  projectleider innovatie en ambulant begeleider, Stichting De Korre.


"Frank is een trainer met kennis van zaken, die zich snel aan de situatie en de omstandigheden weet aan te passen. Door de training heb ik een breder inzicht in het belang van het integraal denken door de waardeketen heen gekregen en ook de van commerciële en financiële aspecten van innovatie. Ik ben erg tevreden met de presentaties die hij gaf, een training van Frank is het geld absoluut waard."  -  Ike Roetman, projectmanager, Getronics.


"De training van Frank was zeer praktisch. Hij wisselde op een goede manier het actieve met het passieve af.
Daardoor kwam de dialoog goed naar voren en werd ik gemotiveerd om een actieve inbreng te leveren."
 -  Eric van der Veen, directeur, Aureus Iproma.


"Deze training was voor ons van grote toegevoegde waarde in ons denkproces. Dank daarvoor!"  -  Bartel van Meijl, directeur, Aureus Iproma.


"Door o.a. zijn jarenlange ervaring is Frank in staat een uitstekende masterclass neer te zetten. Met goede praktijkvoorbeelden en een goede analytische blik weet hij je elke dag weer te boeien en er zijn dan ook genoeg aanknopingspunten om meteen in de praktijk te brengen. Ik zal zijn trainingsaanbod op zijn website zeker blijven volgen!"  -  Sander Kloosterboer, productmanager, iSOFT.


"Ik vond Frank's presentatie en de workshop tijdens deze dag een duidelijk en verhelderend verhaal. Het geeft je een beeld van iets wat je toch wel weet, maar waar je vaak een te korte afstand op neemt. Bezinning op het thema is dan het goede woord. En hij had sprekende voorbeelden."  -  Hans van Leeuwen, directeur, DGMR.


"Een heldere en inhoudelijke presentatie over de weg van de gedachtefase naar een echt product. De aspecten van het proces werden zó gepresenteerd dat ik er ideeën van aanpak bij kreeg. Het was interessant met nieuwe ogen te kijken naar de betekenissen van producten en het bereiken van mogelijke gebruikers. Heel opwekkend."  -  Willem Hienekamp, uitvinder ZICLOK.Over FrankContactAccommodatieAlgemene voorwaardenPrivacySitemap

Copyright Frank van Ormondt Advies en Educatie © 2007-2024. All rights reserved.

Bijgewerkt op 7 mei 2024