frankvanormondt.nl plaatst alleen eigen cookies, dus niet van derden; gaat u verder dan gaat u akkoord met deze cookies.   

geen strook

In-company training

Ondergaat uw organisatie een verandering waardoor specifieke kennis en vaardigheden vereist zijn? Heeft u meerdere medewerkers die dezelfde training gaan volgen? Wilt u extra begeleiding of coaching? Dan is een in-company training wellicht iets voor u. Bij een in-company training kunnen locatie en data van een open training worden aangepast. Ook is het mogelijk werkplekbegeleiding of coaching te geven.Voordelen van in-company

Op uw verzoek kan de training plaatsvinden op een door u gekozen locatie, bijvoorbeeld op uw bedrijfslocatie of ergens anders in het land. Dit biedt u een aantal voordelen:

 • Voor meerdere deelnemers uit dezelfde organisatie is het handig en financiëel aantrekkelijk om de training in-company te organiseren.
 • Er kunnen specifieke voorbeelden uit de organisatie worden gehanteerd, waardoor de training dichter bij het werk komt te staan.
 • Er kan langer worden stilgestaan bij voor de organisatie relevante onderwerpen, waardoor er beter wordt geleerd.
 • Omdat alle deelnemers uit dezelfde organisatie komen, kan er worden gestuurd op een bepaalde sfeer of op teambuilding.
 • Tijdens de training maken wij gebruik van action learning, een moderne methode die deelnemers in grote mate activeert bij de overdracht van kennis en ontwikkeling van vaardigheden.
 • Deelnemers voeren hun praktijkoefeningen tijdens de training uit door de aangeboden theorie direct naar hun eigen werk te vertalen.
 • Praktijkgerichte trainer met veel praktijkervaring, die snel schakelt tussen verschillende situaties.
 • Na de training hebben deelnemers dezelfde kijk op de processen en werkmethode.

Reacties van deelnemers

"Goede training met terugkoppeling naar en bruikbaarheid voor onze organisatie. Door de training heb ik ook wel inzicht in verbeterpunten voor onze aanpak en sjablonen." — Financieel Directeur.

"Frank en Branko wisten de lijn van de cursus goed vast te houden. Doel bereikt en missie geslaagd! Fijn dat er ook tools beschikbaar zijn, die naar behoefte bijgewerkt kunnen worden." — Productmanager.

"Dankzij zijn enthousiaste en praktijkgerichte insteek is niet alleen de theorie besproken, maar zijn er ook concrete scenario's uitgewerkt. Frank heeft ons genoeg handvatten gegeven om het verder zelf op te pakken." — Hoofd ICT.

"Veel informatie, goed te plaatsen en super dat we nu een handvat hebben om ons werk meer structuur te geven." — Productmanager.

"Voldoet aan onze verwachting. Prima verzorgd, goed voorbereid en goed toepasbaar, morgen al!" — Businesscontroller.

"Ik vond het een fijne, leuke en zeer praktische training. Deze training was voor mij zeer bruikbaar." — Manager Product & Business Development.

"Frank is glansrijk geslaagd in het overbrengen van een grote hoeveelheid materie. De sfeer was bijzonder prettig en de geboden theorieën absoluut bruikbaar." — Productmanager.

"Leerzaam en prettig. Vakkundige trainers en goed afgestemd op onze behoeften." — Businesscontroller.

"Erg nuttig! Legt de pijnpunten bloot en triggert actief oppakken van de learnings." — Productmanager.

"Goede training en direct te gebruiken, dat is prettig! Bedankt." — Projectmedewerker.

Voorbeelden van relaties

Albert Schweitzer ziekenhuis, Boskalis, De Alliantie, De Heer Software, European Bulk Services (EBS), Eneco, Gemeente Dordrecht, Gemeente Enschede, Gemeente Uden, Greenchoice, Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND), Kamer van Koophandel, Kimberly-Clark, Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU), Metrohm, Ministerie van Defensie (MinDef), Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (MinIenW), Natuurmonumenten, Nederlands Loodswezen, Open Universiteit, Pentatone Music, Regionale Uitvoeringsdienst (RUD) Zeeland, ROC van Amsterdam, Royal HaskoningDHV, SIMgroep, Sophia Revalidatie, Technische Universiteit Eindhoven (TU/e), Tenzinger, Thales, Van Oord Dredging and Marine Contractors, Vattenfall (voorheen Nuon), Vestia.


Prijsmechanisme

De prijs van een in-company training is opgebouwd uit een aantal componenten:

 • inschrijfkosten — u krijgt vanaf 8 deelnemers bij in-company training 50% korting op de normale prijs van de open inschrijving;
 • voorbereidingskosten — deze worden op uurbasis doorbelast;
 • reiskosten — afhankelijk van o.a. de afstand van Hilversum naar uw locatie en eventuele parkeerkosten.

Afhankelijk van uw situatie kunnen er nog maatwerkkosten worden doorberekend.

Een geschikte locatie wordt door u zelf georganiseerd. De hieraan verbonden kosten (zoals: zaalhuur, lunch, consumpties, parkeren, apparatuur, enz.) komen daarom altijd voor uw rekening.

Heeft u minder dan 8 deelnemers? Dan kunt u beter gebruik maken van de open inschrijving. Onze trainingen worden gemiddeld vier keer per jaar gehouden. U kunt dan gebruik maken van 20% groepskorting.

Wilt u de prijs voor uw situatie exact weten? Vraag dan om een offerte.

Extra begeleiding

Tijdens de open training besteed Frank al veel aandacht aan het omzetten van kennis en vaardigheden naar het werkproces van de deelnemer, bijvoorbeeld door een plan te schrijven over een relevant onderwerp. Bij een in-company training kan dit nog worden aangevuld met coaching van de deelnemer in één of meerdere sessies.

Heeft u belangstelling?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een afspraak om uw wensen voor een in-company training met Frank te bespreken. Op basis van een offerte leggen we dan alle afspraken vast.
Neem contact op met Frank


Over FrankContactAccommodatieAlgemene voorwaardenPrivacySitemap

Copyright Frank van Ormondt Advies en Educatie © 2007-2024. All rights reserved.

Bijgewerkt op 7 mei 2024