frankvanormondt.nl plaatst cookies om de ervaring te verbeteren, gaat u verder dan gaat u akkoord met deze cookies.   

strookfoto

In-company training

Ondergaat uw organisatie een verandering waardoor specifieke kennis en vaardigheden vereist zijn? Heeft u vier of meer medewerkers die dezelfde training gaan volgen? Wilt u extra begeleiding of coaching? Dan is een in-company training wellicht iets voor u.

Bij een in-company training kunnen locatie en data van een open training worden aangepast. Ook is het mogelijk werkplekbegeleiding of coaching te geven.In-company

Op uw verzoek kan de training plaatsvinden op een door u gekozen locatie, bijvoorbeeld op uw bedrijfslocatie of ergens anders in het land. Dit biedt u een aantal voordelen:

  • Vanaf vier deelnemers uit dezelfde organisatie is het financiëel aantrekkelijker om de training in-company te organiseren. Afhankelijk van de keuze van de locatie kan op reistijd en reiskosten worden bespaard.
  • Er kunnen specifieke voorbeelden uit de organisatie worden gehanteerd, waardoor de training dichter bij het werk komt te staan. Of er kan langer worden stilgestaan bij voor de organisatie relevante onderwerpen, waardoor het er beter wordt geleerd.
  • Omdat alle deelnemers uit dezelfde organisatie komen, kan er worden gestuurd op een bepaalde sfeer of op teambuilding. Dit kan nog worden gecombineerd met extra werkplekbegeleiding, zodat het geleerde direct in de praktijk wordt uitgeprobeerd.

Coaching

Tijdens de open training besteed Frank al veel aandacht aan het omzetten van kennis en vaardigheden naar het werkproces van de deelnemer, bijvoorbeeld door een plan te schrijven over een relevant onderwerp. Bij een in-company training kan dit nog worden aangevuld met coaching van de deelnemer in één of meerdere sessies.

Prijsmechanisme

De prijs van een in-company training is opgebouwd uit een aantal componenten. Om u een indruk te geven volgt hier een basistabel voor een in-company versie van een open training. Dit mechanisme is exclusief onder andere voorbereidingskosten, coachingskosten, reis- en parkeerkosten, kosten van: zaalhuur, lunch, consumpties, enz.

Aantal deelnemers     Korting
4 -30%
5 -40%
6 -45%
7 -50%
8 -50%
9 -50%
10 -50%

Interesse?

Heeft u belangstelling? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een afspraak om uw wensen voor een in-company training met Frank te bespreken. Op basis van een offerte leggen we dan alle afspraken vast.
Neem contact op met Frank