frankvanormondt.nl plaatst cookies om de ervaring te verbeteren, gaat u verder dan gaat u akkoord met deze cookies.   

geen strook

InnovatieScan

Toelichting

De InnovatieScan bestaat uit twee stappen: een Quick Scan gevolgd door een Persoonlijke Scan.

Quick Scan: direct resultaat

In de Quick Scan bepaalt u eerst zelf aan de hand van twee vragen de balans tussen het belang van innovatie voor uw markt (of branche) en het vermogen tot innoveren van uw bedrijf. U ziet meteen het resultaat van de innovatiebalans op basis van uw eigen inschatting. Hiermee krijgt u snel een eerste indruk van hetgeen de InnovatieScan voor u kan betekenen.

Persoonlijke Scan: een uitgebreid rapport

Voert u aansluitend de uitgebreidere Persoonlijke Scan uit, dan helpt het systeem u aan de hand van een aantal vragen een analyse te maken van uw innovatiebalans. De vragen analyseren vier innovatiecompetenties : het genereren van ideeën, het kiezen van het beste idee, het uitvoeren en het penetreren in de markt. Via e-mail ontvangt u dan een PDF met daarin het resultaat van de door u ingevulde vragenlijst en een aantal tips. Het rapport vergelijkt tevens de resultaten van de Quick Scan en de Persoonlijke Scan. Bovendien bevat het een benchmark met andere organisaties in uw branche.

Afspraak

Weet u eenmaal de resultaten, dan kunt u een afspraak met Frank maken. Ook kunt u besluiten samen met Frank de InnovatieScan in te vullen, dan maakt u hiervoor het best gelijk een afspraak. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het adviesgesprek en worden niet verstrekt aan derden.
Heeft u nog vragen of suggesties voor verbetering dan kunt u die, als u wilt, naar Frank e-mailen.


Over onsContactAccommodatieAlgemene voorwaardenPrivacySitemap

Copyright Frank van Ormondt Advies en Educatie © 2007-2020. All rights reserved.

Bijgewerkt op 25 mei 2020