frankvanormondt.nl plaatst cookies om de ervaring te verbeteren, gaat u verder dan gaat u akkoord met deze cookies.   

strookfoto

Nieuwsitems

Workshop met Movinnio, 31 maart 2011

Naar de website van Movinnio


Op 31 maart 2011 organiseert het innovatieplatform voor mobiliteit Movinnio wederom in samenwerking met partners een workshop rond het thema "innovaties versnellen". Frank is als ondersteunend partner daarbij aanwezig en verzorgt in opdracht van Movinnio twee onderdelen van het programma.

Hij verzorgt eerst de plenaire inleiding tot innovatie gebaseerd op zijn 4-stappenmodel en daarna een hands-on sessie in het parallele gedeelte van het programma over de commerciële aspecten van een innovatie. De workshop zal plaatsvinden bij het ROC te Nieuwegein. Deelnemers aan deze workshop komen uit gemeenten, vervoermaatschappijen en adviesbureaus.

Reacties op de vorige workshop

De vorige workshop vond plaats op 18 maart 2010 bij de Nederlandse Orde Van Uitvinders (NOVU) te Utrecht en werd druk bezocht. Hieronder treft u een aantal foto's en reacties van deelnemers aan.

Plenaire gedeelte: middelen en methoden voor innovatie Plenaire gedeelte: middelen en methoden voor innovatie Parallelsessie 1: commerciële en financiële kanten van innovatie Parallelsessie 1: commerciële en financiële kanten van innovatie Parallelsessie 2: innovatievermogen en de InnovatieScan

"Frank is een trainer met kennis van zaken, die zich snel aan de situatie en de omstandigheden weet aan te passen. Door de training heb ik een breder inzicht in het belang van het integraal denken door de waardeketen heen gekregen en ook de van commerciële en financiële aspecten van innovatie. Ik ben erg tevreden met de presentaties die hij gaf, een training van Frank is het geld absoluut waard."  -  Ike Roetman, projectmanager, Getronics.


"Ik vond Frank's presentatie en de workshop tijdens deze dag een duidelijk en verhelderend verhaal. Het geeft je een beeld van iets wat je toch wel weet, maar waar je vaak een te korte afstand op neemt. Bezinning op het thema is dan het goede woord. En hij had sprekende voorbeelden."  -  Hans van Leeuwen, directeur, DGMR.


"Een heldere en inhoudelijke presentatie over de weg van de gedachtefase naar een echt product. De aspecten van het proces werden zó gepresenteerd dat ik er ideeën van aanpak bij kreeg. Het was interessant met nieuwe ogen te kijken naar de betekenissen van producten en het bereiken van mogelijke gebruikers. Heel opwekkend."  -  Willem Hienekamp, uitvinder ZICLOK.


Programma

TijdOnderwerpSpreker
11:00Inloop met koffie en thee
11:30Toelichting op het innovatieprocesJoep Dickhaut (Movinnio)
12:00Overzicht middelen en methodenFrank van Ormondt
13:00Lunch
14:00Parallelsessies 1, keuze uit:
De commerciële aspecten van innoverenFrank van Ormondt
Integraal risicomanagementJan Bouw, Sjoerd van de Meerendonk
15:30Pauze
15:45Parallelsessies 2, keuze uit:
Meer werk en klanten door telefonische acquisitieBas Mollenkramer
Mensgerichte vaardigheden: laat zien wat je in je mars hebtAnke Padmos
16:30Netwerkborrel
17:30Afsluiting

Movinnio is hét innovatieplatform voor mobiliteit

Movinnio is een laagdrempelige netwerkorganisatie die zich richt op alle vervoersmodaliteiten en alle betrokken spelers die zich met mobiliteit bezighouden. Voor het vinden van elkaar, het vinden van informatie, voor kennisontwikkelen en -delen en het versnellen van het innovatieproces.Over onsContactAccommodatieAlgemene voorwaardenPrivacySitemap

Copyright Frank van Ormondt Advies en Educatie © 2007-2021. All rights reserved.

Bijgewerkt op 3 maart 2021