frankvanormondt.nl plaatst cookies om de ervaring te verbeteren, gaat u verder dan gaat u akkoord met deze cookies.   

strookfoto

Nieuwsitems

Seminar met Hogeschool Inholland, 30 augustus 2010

Naar de website van Hogeschool Inholland

Op 30 augustus 2010 organiseerde Frank een acquisitieworkshop in samenwerking met de Hogeschool Inholland, School of Economics. Deze workshop werd gegeven als onderdeel van de differentiatieminor Organisatieadviseur ten behoeve van de HBO-opleiding Management Economie en Recht (MER) of Personeel en Arbeid (P&A, HRM).

Frank was als gastdocent uitgenodigd door Pieter Carper van de Hogeschool Inholland. In anderhalf uur tijd wijdde Frank de aanwezige studenten in tot het vakgebied van de organisatieadviseur en gaf hij ze tips hoe ze hun eigen klanten voor dit project konden vinden en binden. De workshop vond plaats op de locatie Alkmaar van de Hogeschool Inholland. Er waren ruim veertig studenten bij de workshop aanwezig.


Workshop in actie

Hogeschool Inholland, Acquisitieworkshop Hogeschool Inholland, Acquisitieworkshop Hogeschool Inholland, Acquisitieworkshop Hogeschool Inholland, Acquisitieworkshop Hogeschool Inholland, Acquisitieworkshop Hogeschool Inholland, Acquisitieworkshop Hogeschool Inholland, Acquisitieworkshop Hogeschool Inholland, Acquisitieworkshop

Gerelateerde links


Over onsContactAccommodatieAlgemene voorwaardenPrivacySitemap

Copyright Frank van Ormondt Advies en Educatie © 2007-2021. All rights reserved.

Bijgewerkt op 3 maart 2021